Máté Mea

Máté Mea

Gestalt coach, női mentor, kundalini jóga instruktor, podcaster

“Tartozol magadnak annyival, hogy önmagad légy!”

Elérhetőségek

+36 70 451 8691

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Nőiesség-Anyaság coaching
  • Család és párkapcsolati coaching

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek!

Gestalt coach, női mentor, podcaster, kundalini jóga instruktor, de leginkább egy olyan Nő vagyok, aki rettenetesen kíváncsi, gyerekkora óta válaszokat keres arra, hogy miért vagyunk itt…
Mindig is az EMBER érdekelt: kinek mi a motivációja, ki az a valódi önmaga, akit álarc mögé rejtett. Egyáltalán nőként hogyan lehet teljességben és örömben élni.

Képződtem life & business témában, család- és párkapcsolati témakísérésben és elsajátítottam a gestalt coaching alapjait is.
Önismereti utam 20 évre tekint vissza, rengeteg képzésen, tanfolyamon vettem részt. A coachingot mégis úgy érzem a kundalini jógának és a projektmenedzser szakmámnak köszönhetem. A nemzetközi jóga tanárképzőn tanultak és jógázásban tapasztaltak segítették a fókuszálást, a jelenlét, a semlegesség, és a feltétel nélküli szeretettér tartását. Projektmenedzseri tevékenységem pedig a „felülről-kívülről” egy egészként látni a célt, kibontani a megvalósítás lépéseit módszertanát.

Évek óta támogatom és kísérem a hozzám fordulókat abban, hogy megtalálják magukban az értéket, az értékességüket, ezáltal a saját útjukat. Tisztán érzékelve, ítéletmentes teret tartva segítek abban, hogy felszínre hozd azokat a kincseidet, amelyek a valódi eszközeid.

Amikben igazán támogatni tudlak:

Nőiség/nőiesség téma

Ha szeretnél Te is közelebb kerülni önmagadhoz, ahhoz a nőhöz, aki a mintáid nélkül vagy, megtapasztalni nőiséged szépségeit, annak határtalan lehetőségeit, felszabadítani azt a sugárzó nőt, aki vagy, akkor itt vagyok és fogom a kezed. Megosztom veled minden tudásom és tapasztalatom, amit a témában szereztem, hogy felfedezd azokat a kincseket, amik ott vannak benned is.

Mozaikcsaládban/párkapcsolatban élsz, és kihívásokkal küzdesz

A mozaik család/párkapcsolati modell nem ismeretlen “fogalom”, ma már számtalan “összetételben” létezik. Mégis kevés az a felület, ahol őszintén beszélhetünk arról, hogyan éljük meg benne önmagunkkal, a saját valós igényeinkkel, a társunkkal, fogadott gyermekeinkkel a kapcsolatot. Sokszor az előző kapcsolatok (férjjel/feleséggel) sem letisztultak, nehezebben alakul ki az új párral érzelmi kötődés, hiszen a veszteség érzelmi állapotával is meg kell küzdeni. Abban tudunk dolgozni együtt, hogyan ne veszítsd el önmagad és a határaid, hogyan tud feloldódni benned az esetleges versengés a gyerekekkel kapcsolatban, a féltékenység a “volt férj/feleség” felé.
Gyerekként és anyai minőségben is megtapasztaltam milyen egy ilyen családban élni. Így különleges érzékenységgel tudok a témához nyúlni és abban támogatni, hogy megtaláld a valós igényeidet, önmagadat és a stabilitásodat a kapcsolatodban.


„Veszteségből megérkezni az örömbe”

Sajnos nem élhetjük le az életünket veszteségek nélkül. Továbblépünk a munkában, elengedjük az egyik otthonunkat egy másikért, barátságokat, házastársakat, sokszor a szeretett hozzátartozóinkat A feldolgozatlan gyász és veszteség egy életre szólóan megakadályozhatja a boldog élet lehetőségét; „mert azt megtanultuk, hogyan szerezzünk meg valamit, de azt nem, vajon mit tegyünk, ha elveszítjük azt”. Tapasztalatból tudom, hogy megfelelő támogatással, helyes információkkal, konkrét cselekvéssel meggyógyítható a veszteségeink által okozott érzelmi fájdalom. A legtöbb módszer abban támogat, hogy értelmi, intellektuális aspektusból tekintsünk rá a veszteségeinkre. Ez sokszor segít abban, hogy megértsük, hogy mi történt, de nem segít feldolgozni a gyászt. Én abban tudlak támogatni, hogy az érzelmi munkát is el tudd végezni, így hozzáférsz ahhoz a fájdalomhoz, amit haláleset, válás vagy más veszteség miatt érzel. Tudom milyen érzés amikor a gyász/veszteség bezárja a szíved és szívesen kísérlek abban, hogy újra meg tudd nyitni.

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!