Mi a különbség a csoportos coaching és a tréning között?

MI A KÜLÖNBSÉG A CSOPORTOS COACHING ÉS A TRÉNING KÖZÖTT?

Február 1-jén, szerdán 10 órától dr. Gulácsi Bernadett, a Coaching & Love Academy vezetője és Majoros István dipl. szupervizor, coach, mentálhigiénés szakember, képzésben lévő családterapeuta, mediátor beszélgetnek arról, hogy:

  • hogy működik a csoportos és team coaching
  • miben más a csoportos és team coaching mint a tréning, mikor melyiket ajánljuk
  • a csoportos coaching specifikumai és a csoportdinamika szerepe
  • nehéz helyzetek kezelése a csoportos és team coachingban
  • mit tanulnak a hallgatók a Csoportos és Team Coach Továbbképzésen

Az előadás során ezekre az izgalmas kérdésekre válaszoltunk többféle perspektívából.
Nézd meg a videót és iratkozz fel csatornánkra a folyamatosan bővülő tartalmakért!

Aktuális coach képzések és tanfolyamok ide kattintva.

Még több blogcikk, hírek

3 igazság az elengedésről

3 igazság az elengedésről

Coachként, illetve coach képzőként azt látom, hogy az elengedés témája az nagyon fontos és gyakori téma, mert vannak nehézségek a jelenben, illetve a múltból az életünkben, amik még most is

Tovább olvasom »
Miért nem jó coachnak lenni?

Miért nem jó coachnak lenni?

Általában erről kevesebbet beszélünk, mert sokkal több a pozitív része a segítő szakmának, de azért néha ilyesmibe is bele lehet futni. Összeszedtem a videóban 3 olyan fő irányt, amire azért

Tovább olvasom »

Aktuális kiadványaink

222 Coaching Kérdés, 22 témakörben, a profin felépített és mély coaching ülésekhez! A tematikus kérdésgyűjteményben most megtalálod a coaching teljes folyamatára, 22 témakörben összegyűjtve a leggyakrabban használt, tartalmas, mély és hatékony coach kérdéseket.

60 érzés és szükséglet kártya szép nyomtatható formában segítő területen dolgozóknak – a tartalmas és mély önismereti munkához! Az érzések és szükségletek megfogalmazásának tanulása fejleszti továbbá az érzelmi intelligenciát, a tudatosságot és az asszertív, együttműködő kommunikációt.

Legyél saját magad coacha! Fejleszd önismeretedet és éld boldogan, könnyedén az életed! Az Online Self-Coaching Önismereti Tanfolyamok segítségével bárhol és bármikor elvégezheted az önismeret fejlesztését segítő gyakorlatokat az életedet segítő 4 különböző témában.

A kiadványban most megtalálod az 50 legfontosabb ÖNSZERETET MANTRÁT nyomtatható formában, amelyeket használhatod a saját életedben, segítő munkádban vagy szeretteidnek is ajándékozhatod. A kártyán lévő mantra szövegével érdemes egy picit csendben leülni és meditálni. Hagyd, hogy a kártya üzenete átjárjon és támogassa a mindennapjaidat. Legyen békés és szeretettel teli az életed itt és most.

A csomagban megtalálod az 50 legfontosabb Mindfulness mantrát a tudatos jelenlét és szerető kedvesség megteremtésére. A kártyákat most nyomtatható formában elérheted és használhatod őket a saját életedben, segítő munkádban, vagy átadhatod szeretteidnek is.

Ismerkedős kártyacsomag – 99 önismereti kérdés családi, barátnős, randis-ismerkedős verzióban, nyomtatható formában.
A mai rohanó, feladatokkal teli digitális világban éppen ez a figyelem és minőségi kapcsolódás hiányzik a mindennapokból. Tegyük hát szeretettel telibbé és vidámabbá a közösen töltött időt az ISMERKEDŐS KÁRTYACSOMAG – 99 ÖNISMERETI KÉRDÉS segítségével!

16 részes videótanfolyam a leggyakrabban használt coaching eszközökről, pontos instrukciókkal, kérdésekkel, esettanulmányokkal. Amelyre minden segítő területen dolgozó szakembernek szüksége van az igazán mély, hatékony és professzionális munkához!

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!