Obreczán Brigitta

Obreczán Brigitta

Life, gyermek és ifjúsági coach, marketing szakember

“Két ember beszélgetése maga a varázslat. Képek jelennek meg, apró részletek rajzolódnak ki és történeted alkotása közben felfedezed a benned rejlő lehetőségeket.”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Ifjúsági coaching
  • Karrier coaching

Bemutatkozás

Szia! Hogy vagy?

Az illedelmes, kötelező, régi látott ismerőssel hipermarketben összefutós hogy-vagy kérdésre gondoltál? “Köszi, megvagyok, és te?” “Köszi, minden oké.”
Oké, de tényleg hogy vagy? Mély levegő, kifúj. Aktív figyelemmel, teljes lényemmel csak rád figyelek, hallgatlak és kérdezek. Higgadtan és szelíden, nyitottan és elfogadóan, empatikusan és motiválóan, felszabadítóan és könnyed módon.

Sok éves marketing és management pozícióimnak köszönhetően természetes könnyedséggel gondolkodom összefüggésekben, rendszerekben és megtanultam tartani a kereteket. Vezetőként amikor állandóan kérdésekkel fárasztottam a csapatomat, még nem tudtam, hogy coaching szemléletben működöm. Később, már anyaként, tudatosan léptem erre az útra, hogy professzionális módon, eszközökkel tudjak támogatni (leendő) anyákat és apákat, gyerekeket és kamaszokat. Hiszen, ha a a család bármely tagja kezd jobban lenni, úgy többieknek is sokkal könnyebb jól lenni.

Szóval… Hogy vagy?

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Bernadett blog bejegyzései

Takács Brigitta 1

Jelen vagy?

Írta: Takács Brigitta Mi értelme van az életnek, ha nincs szív és nincsenek érzések? Miért születtünk le és miért pont oda, ahol vagyunk? Mi a feladatunk az életben? Ki az,

Elolvasom
Takács Brigitta 2

Meg kell tanulnunk túlélni a vihart

Írta: Takács Brigitta Mi történik olyankor, amikor nehézségen megyünk keresztül? Választhatunk! Választhatjuk, hogyan éljük meg. Traumaként, ami nehéz érzést hordoz magában és lerombolja az energia szintünket. Azt a “mi is

Elolvasom
Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap november 8

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!