Obreczán Brigitta

Obreczán Brigitta

Life, gyermek és ifjúsági coach, marketing szakember

“Két ember beszélgetése maga a varázslat. Képek jelennek meg, apró részletek rajzolódnak ki és történeted alkotása közben felfedezed a benned rejlő lehetőségeket.”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Ifjúsági coaching
  • Karrier coaching

Bemutatkozás

Szia! Hogy vagy?

Az illedelmes, kötelező, régi látott ismerőssel hipermarketben összefutós hogy-vagy kérdésre gondoltál? “Köszi, megvagyok, és te?” “Köszi, minden oké.”
Oké, de tényleg hogy vagy? Mély levegő, kifúj. Aktív figyelemmel, teljes lényemmel csak rád figyelek, hallgatlak és kérdezek. Higgadtan és szelíden, nyitottan és elfogadóan, empatikusan és motiválóan, felszabadítóan és könnyed módon.

Sok éves marketing és management pozícióimnak köszönhetően természetes könnyedséggel gondolkodom összefüggésekben, rendszerekben és megtanultam tartani a kereteket. Vezetőként amikor állandóan kérdésekkel fárasztottam a csapatomat, még nem tudtam, hogy coaching szemléletben működöm. Később, már anyaként, tudatosan léptem erre az útra, hogy professzionális módon, eszközökkel tudjak támogatni (leendő) anyákat és apákat, gyerekeket és kamaszokat. Hiszen, ha a a család bármely tagja kezd jobban lenni, úgy többieknek is sokkal könnyebb jól lenni.

Szóval… Hogy vagy?

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Brigitta blog bejegyzései

Obreczán Brigitta 2 Publikáció

COACHING ESZKÖZÖK: ERŐSSÉG KÁRTYÁK

Írta: Obreczán Brigitta Biztos te is találkoztál már azzal az elgondolkodtató, sokszor frusztráló és olykor nehéz kérdéssel: Mik az erősségeid? Interjúztatók előszeretettel szegezik nekünk. Mik az erősségeim? NEKEM? Nekem… hát,

Elolvasom
Obreczán Brigitta Blog 1

APRÓ LÉPÉSEKBEN A CÉL FELÉ

Írta: Obreczán Brigitta Veled is volt már olyan, hogy nagyon vágytál valamire, de nem tudtad hogyan érhetnéd el? Vagy megfogadtad, hogy mostantól tényleg elkezdesz sportolni, odafigyelsz a táplálkozásra, elolvasol egy

Elolvasom
Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!