Rácz Eszter

Rácz Eszter

Life, business & karrier coach

“Előállt ekkor az, aki öt talentumot kapott, hozott másik öt talentumot, és így szólt: ‘Uram, öt talentumot adtál nekem, nézd, másik öt talentumot nyertem rajta.” (Mt 25,20)

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Karrier coaching

Bemutatkozás

Rácz Eszternek hívnak, Szombathelyen élek a családommal.
Az alapképzettségem a tanárképzés mellett szociológia, méghozzá szervezetszociológia szakirányon. Közgazdász diplomámat később, már vezetői tanácsadás mesterszakon
szereztem.

15 éve dolgozom a HR különböző területein; ebben benne van többezer interjú és számos egyéb kiválasztási és értékelési módszer, üzleti célú vagy gondoskodó elbocsátási program keretén belül végzett karriertanácsadás, szervezeti átalakítások, külső és belső elégedettség-felmérések. Az utóbbi években egyre inkább a vezetőtámogatás és -fejlesztés irányába mozdulok.

Hogy miért? A HR annyit ér, amennyit a szervezeten emel. Emelni pedig csak a rábízott humán erőforráson keresztül, közvetve képes. Az a pont érdekel, ahol az egyén változtatásra adja a fejét, ezeket a folyamatokat örömmel kísérem.

Coachként elsősorban a karriertémákat, a szerepváltozásokat, és a hatékonysági kérdéseket érzem magaménak, de a munkavállalói életciklus többi pontján is van bemozdítható tapasztalatom.

Ajánlások

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!