Szathmáriné Csőke Krisztina

Szathmáriné Csőke Krisztina

hivatás mentor, családi kommunikációs és önismereti tréner, life & business coach

“Te vagy a legjobb JÓ az életedben! Ha békében vagy önmagaddal, mások számára is lámpás leszel lelked fényével.”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Karrier coaching
  • Nőiesség-Anyaság coaching
  • Család és párkapcsolati coaching

Bemutatkozás

Pályamódosítás és 10 év multicéges munka után ma már segítői vállalkozást működtetek: életvezetési coachinggal, szülői és önismereti tréningekkel, női csoportokkal, megújulàst hozó elvonulásokkal a középpontban.

Jó helyen jársz nálam:

  • ha hivatásod keresed,
  • önmagadért és másokért tenni vágysz,de úgy érzed, elfogytál mostanában,
  • eleged van abból, hogy egy helyben toporogsz és boldogtalan vagy,
  • azt sem tudod, hol kezdd rendbe tenni az életed.
    Szülői szerepedben is tudlak támogatni a kihívások során.

Mielőtt bizalmat szavazol a közös munkánkhoz, ISMERJ MEG, hangolódjunk egymásra. 🙂

21évesen kezdtem komolyan foglalkozni önismerettel és spiritualitással, finomenergetikai segítő technikákkal. 20 éve önkéntes segítő vagyok egy alapítványnál, ahol több száz önismereti csoportfoglalkozást és tanfolyamot tartottam, testi-lelki-szellemi ellazulást támogató módszereket tanultam, rengeteg segítő beszélgetést folytattam le.

A legnagyobb tanítást egy halálközeli élményt átélt embernek köszönhetem, aki segített emlékezni a feladatomra és a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET EREJÉRE. Ez segít a munkám során is. Ez az igazi nagy változások beindítója! Tapasztalni fogod közös munkánk során.

3 gyermekes édesanya vagyok. Egyik legnagyobb tanítóm a lányom, aki különleges csillagként született közénk. Egy ADHD-s, Aspergeres gyermek nevelése számos kihívást hoz a családi életbe, amitől – valljuk be – könnyen széteshet a szülő, elviselhetetlenné válhat a családi élet. Mélységesen átérzem a szülői szerep kiégéses állapotát, a reményvesztettség érzését, az iskolai nehézségek körül adódó hajcihőt.
Amennyiben Te is érintett vagy, hatékony eszköztárral tudok segíteni az egyensúlyba kerülésben, hogy „elég jó szülőnek” érezhesd magad! A BESZÉLJ ÚGY, HOGY ÉRDEKELJE szülő-gyermek kommunikációs módszer trénere vagyok 5 éve.

A sok önismereti munka meghozta gyümölcsét. Visszakaptam önmagam. Ennek köszönhetően hallom az irányt mutató hangot. ÍGY TUDOK HITELES SEGÍTŐD LENNI.

Coachként hatékonyan tudok segíteni neked, ha érintett vagy bármely alábbi témában és kész vagy változni, változtatni:
· szeretnéd életed új alapokra helyezni és végre kihozni magadból a legnagyobb potenciált – azonban korlátozó hitrendszereid mindig visszarántanak…
· a kiégés szélén állva elengednéd, ami már nem szolgál téged és beengednéd az új lehetőségeket – de attól félsz, mindent elveszítesz, benne talán önmagad is…
· nem érzed jól magad a jelenlegi munkádban. A hivatásodat keresed, valami értelmeset, örömöt adót szeretnél csinálni – de nem hallod, mire hív el a lelked… (=hivatás mentorálás)
· édesanyaként túl sok szerep között lavírozol és frusztrál, hogy nem Te vagy a főszereplőa saját életedben. Félsz, hogy önzésnek számít az önszeretet és az énidő…
· gyermekkorod korlátozó címkéjét viseled még, amitől úgy érezheted, nincs választásod az életben – de eleged van már ebből, végre élni akarsz! Szabadon, boldogan.
· „problémásnak”címkézett gyermeket nevelsz és sok nehézség ér(t). Lehet be is zárkóztál, eldugtad fényed a világ elől, türelmetlenné, feszültté váltál. A gyerek került figyelmed középpontjába, a Te életed, céljaid pedig befagytak valahol… – hidd el, van tovább!
Tudok segítő kezet nyújtani, ha elfogadod.

Hallgassa szívedre! Ha azt súgja, dolgunk van egymással, keress bátran. Megtisztelsz,ha segítődnek fogadsz el életutad ezen szakaszán.

Szeretettel várlak az első INGYENES 30 perces előkonzultáción:
Kriszti

Ajánlások

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!