Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu
Coaching And Love
coachingandlove-main-slider

A lelki béke és harmónia megteremtése

Online Mindfulness Tanfolyam

...azonnal használható módszerek

A jelenben lenni a legnagyobb kincs számunkra, mivel ilyenkor tudjuk igazán megélni önmagunkat és életünket. A mindennapokban sajnos ezt nem könnyű elérni, nagyon sok hatás ér minket. Próbálunk a munkában és a magánéletünkben is megfelelni, figyelembe vesszük más emberek érdekét, miközben a saját érdekeink, értékeink esetleg elvesznek. Gyakran adódnak konfliktusok másokkal és önmagunkkal. Rengeteg érzés és gondolat kavarog bennünk, amelyek elviszik a fókuszunkat, az igazán fontos dolgokról, a jelen pillanat teljes megéléséről.

felső szegély szív

Ezek az egyensúly, harmónia elvesztésének tünetei - Te is észleled őket magadon?

A természettől való eltávolodás, a folyamatos belső és külső zaj, múltbéli sérülések és jövőn való aggódás, rengeteg érzés és gondolat egy idő után nyugtalanságot, hiányérzetet szül. A magunktól és a környezetünktől érkező elvárások, megfelelés, hiányérzet, elégedetlenség, minősítés hatására pedig elveszítjük a kapcsolatot az igazi önvalónkkal és egyre nehezebben éljük meg a lét örömét.

A megoldás felé vezető első lépés - találjuk meg a probléma gyökerét!

Te is érezted már azt, hogy feszült vagy, de nem tudod igazán, mi az oka? Látszólag rendben van az életed, tudatosan figyelsz önmagadra és munkálkodsz azon, ha valami kizökkent – de mégsem vagy boldog. A megoldás felé vezető első lépés, hogy megtaláljuk a boldogtalanság okát és meglegyenek a technikáink ennek kezelésére.

Megoldás

bevált módszerek és szemléletmód a lelki béke és harmónia megteremtésére

A 16 videóból és 2 hanganyagból álló tanfolyamból megtudhatod, hogyan tudsz harmonikus, békés életet teremteni, tele szeretettel és könnyedséggel. Olyan technikákat sajátíthatsz el, amelyekkel sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudsz majd egyensúlyt teremteni az életedbe.

Ezeket a módszereket én is folyamatosan gyakorlom, amikor azt érzem, hogy kibillentem az egyensúlyomból. A tudatos jelenlét és szerető kedvesség gyakorlása mára az életem mindennapi részévé vált és minden területen érzem a pozitív hatását, legyen az munka, magánélet vagy az önmagammal való kapcsolódás.

Amit megtanultam, hogy ne gyors megoldásokat akarjunk, ne csak az épp aktuális tünetet kezeljük. Olyan szemléletmód és valójában életmódváltás szükséges amellyel tartósan meg tudjuk teremteni a harmóniát az életünkbe fizikai, lelki és szellemi síkon. Ha pedig valami kizökkent minket, sokkal gyorsabban helyre tudjuk állítani az egyensúlyunkat.

A LELKI BÉKE ÉS HARMÓNIA MEGTEREMTÉSE -
MINDFULNESS TRÉNING 2. SZEMLÉLETMÓDJA

felső szegély szív

MIRŐL SZÓL A TRÉNING ÉS MIT JELENT A MINDFULNESS?

Számomra mindig is fontos volt, a külső és belső harmónia megteremtése az életem minden területén. Azt is megtanultam közben, hogy nem elég a testi, lelki vagy szellemi szint valamelyikére fókuszálni. Ezekre mind figyelnünk kell, szépen tisztítani és közöttük egyensúlyt létrehozni. És ami a legfontosabb: hogy mindeközben megéljem az önszeretetet és a létörömet is, az egész ne egy “program” vagy “feladat” legyen. Mindezekhez a Mindfulness nagyon egyszerűen alkalmazható módszerekkel támogatta azt az önismereti utat, amelyet régóta járok. A tréningen az általam megtanult és alkalmazott technikákat mutatom be, saját tapasztalataimmal és szemléletmódommal.

A tudatos jelenlét vagy más néven „Mindfulness” legegyszerűbben megfogalmazva azt jelenti, hogy a figyelmünket szándékosan a jelen pillanatára irányítjuk, annak megítélése nélkül. Megfigyeljük, mi zajlik a tudatunkban, érzelmi és fizikai testünkben, vagyis keletkezésükkel egy időben figyelünk gondolatainkra, érzéseinkre, testi érzeteinkre, cselekvési késztetésünkre. Az öntudatlan, gépies cselekedetet félelmek és bizonytalanságok vezérlik. A tudatos jelenlét gyakorlása nyitottságot, érdeklődést, elfogadást, együttérzést hoz az életünkbe.

Az élet művészetének is lehet nevezni: jelen vagy az életedben, nem veszel el a fantáziákban a jövőről, nem futtatod újra a múltat. Lenyugtatod és lecsendesíted az elméd, kinyitod a szíved.

A mindfulness gyökere alapvetően egy 2500 éves buddhista meditációs gyakorlat, valamint a taoizmus, jóga és amerikai őslakosok bölcsessége. Nem okkult, nem is rejtélyes technikáról van szó és világnézetileg is semleges.

Újra népszerűvé válása Jon Kabat-Zinnek és kollégáinak köszönhető, akik 1979-ben a Massachusettsi Egyetem kórházának stresszcsökkentési osztályán mindfulness alapú stresszcsökkentő programot kezdtek alkalmazni. Ennek alapja a testfigyelés, meditáció, elfogadás, lelki nyugalom volt. A program sikeressége miatt egyre több helyen kezdték el használni: iskolákban, börtönökben, sportban, üzleti életben. A tapasztalatok alapján 2001-ben mindfulness alapú kognitív terápiát alakítottak ki.

KINEK AJÁNLOM A LELKI BÉKE ÉS HARMÓNIA MEGTEREMTÉSE - MINDFULNESS TRÉNINGET?

A tanfolyammal egyrészt azoknak szeretnék segítséget nyújtani, akik úgy érzik, hogy túl sokat dolgoznak, gondolkodnak, rengeteg múltbéli érzés vagy jövővel kapcsolatos aggodalom van az életükben és nehezen tudnak hosszabb időre lelassulni, pihenni, feltöltődni. A mindfulness tanfolyam azoknak is hasznos lehet, akik sokat foglalkoztak már önismerettel, de szeretnének még tudatosabb, könnyedebb életet teremteni magunknak és megélni a jelen pillanat szépségét.

Az online tanfolyam során olyan könnyen alkalmazható technikákat mutatok be, amelyek azonnali és hosszú távú eszközöket adnak a mindennapokban.

A Tanfolyam neked szól ha:

A LELKI BÉKE ÉS HARMÓNIA MEGTEREMTÉSE - MINDFULNESS TRÉNING CÉLJA

A lelki béke és harmónia megteremtése – Mindfulness tanfolyam során a tudatos jelenlét szemléletmódjával, módszertanával és gyakorlataival foglalkozunk. A videótanfolyam olyan eszközöket és szemléletmódot ad át, amelyet a mindennapokba beépítve csökken a stressz mértéke, kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet teremthetsz önmagad és környezeted számára és megtapasztalhatod  lét örömét. A belső munka inspiráló, az egész folyamat élet- és önszeretettel teli. A 16 részes videó sorozatot és 2 hanganyagot tartalmazó tanfolyam azonnal használható gyakorlati eszközöket és szemléletmódot mutat be a lelki béke és harmónia megteremtésére, amelyek előképzettség nélkül is használhatóak.

A Mindfulnessnek mindemellett számtalan jótékony hatása van:

MILYEN TÉMÁKAT ÉRINTÜNK A TANFOLYAM SORÁN?

A tanfolyam 16 részes videósorozatot tartalmaz, valamint egy autogén tréning hanganyagot és egy vezetett meditációs hanganyagot.

AJÁNDÉK!

Bármelyik csomag megrendelése esetén most ajándékba adjuk Neked a MINDFULNESS TRÉNING MUNKAFÜZETET, amelynek értéke 6.500 Ft.

A munkafüzet rövid elméleti bevezetők mellett számtalan feladatot tartalmaz, kérdésekkel, gyakorlatokkal a tudatosság, éberség kifejlesztése és meditáció témakörében.

A tanfolyamot bármikor elkezdheted és a saját időbeosztásod szerint tudsz vele haladni. A megrendelést követően legkésőbb 1 munkanapon belül eléred a teljes 16 részes online tanfolyamot  a 2 hanganyaggal a tagsági rendszerünkön keresztül. A tanfolyamhoz korlátlan ideig hozzáférhetsz és azonnal hasznosítható tudást kapsz egy nyugodtabb, harmonikusabb élet megteremtésére.

AZ ONLINE TANFOLYAMOT ÖSSZEÁLLÍTOTTA

Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

felső szegély szív

A lelki béke és harmónia megteremtése - Mindfulness tréning 2. tartalma

alsó szegély

A lelki béke és harmónia megteremtése - Mindfulness tréning 2. díja:

43 000 Ft helyett most

24 999 Ft

felső szegély szív

AJÁNDÉK: MINDFULNESS TRÉNING MUNKAFÜZET

alsó szegély

Az alap vagy a prémium csomag megrendelése esetén most ajándékba adjuk Neked a MINDFULNESS TRÉNING MUNKAFÜZETET, amelynek értéke 6.500 Ft. A munkafüzet rövid elméleti bevezetők mellett számtalan feladatot tartalmaz, kérdésekkel, gyakorlatokkal az alábbi tudatos jelenlét fejlesztését segítő témákban.

A munkafüzet fejezetei:

 1. Feltáró kérdések
 2. Az éberség kifejlesztése
 3. Fizikai testünk megfigyelése
 4. Az elménk megfigyelése
 5. Érzéseink megfigyelése
 6. Légzőgyakorlatok
 7. Meditáció
 8. Tudatosság a mindennapokban
felső szegély szív

JELENTKEZÉS MENETE ÉS FIZETÉS

alsó szegély

Bankkártyás fizetés

 1. Átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol kártyával tudsz fizetni.
 2. A számlát e-mailben megküldjük számodra.
 3. Fizetést követően átirányítunk a Regisztrációs felületünkre, elkészítheted a fiókodat amivel majd megnézheted a videókat.
 4. Legkésőbb egy munkanapon belül megerősítjük tagságodat a rendszerben és már kezdheted is a tanulást.
 5. Innentől kezdve honlapunkon a Tartalmaink menüpont alatt belépve bármikor hozzáférsz  A LELKI BÉKE ÉS HARMÓNIA MEGTEREMTÉSE – MINDFULNESS TRÉNING 2. tananyagához. Az ajándék Mindfulness Tréning Munkafüzetet pedig e-mailben elküldjük Neked nyomtatható formában.

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.