Nőiesség-Anyaság-Egyensúly Program

...mert hiszünk a nők kiteljesedésében!

felső szegély szív

nőiesség - anyaság - egyensúly online coach továbbképzés indul

alsó szegély

Az új NŐIESSÉG – ANYASÁG – EGYENSÚLY Online Coach Továbbképzés magába foglalja a nőket, édesanyákat érintő nehézségekkel való coaching munkához szükséges elméleti alapok és új szempontok mellett a személyes és szakmai kompetenciákat. Ennek eléréséhez a képzésen a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt és az önismereti fókuszú, saját élményű tapasztalati tanulás során rengeteg új coaching eszközt és tudást sajátíthatnak el a résztvevők.

Az 50 órás képzés egyedülállóan magas színvonalú, komplex tudást és önismereti alapokat nyújt a nőiséget és anyaságot érintő olyan coaching témákkal kapcsolatban, mint a nőiesség, fiatalság és szépség kultuszának kihívásai, önbizalom és önbecsülés kérdései, szerephalmozás, napi kihívások, feladatok, egyenrangúság hiánya, identitásválság, anyaság és kiégés, szorongás kapcsolata, generativitás, valamint a női energetika és egyensúly megértése és harmónia megteremtése.

A képzést ajánljuk segítő területen dolgozónak, coachoknak, önismereti és női csoportok vezetőinek.

Az online tanfolyamon 5 képzési napon, ZOOM konzultáció keretében történik a tananyag feldolgozása gyakorlati fókusszal, lesznek előadások, páros és kiscsoportos munkák, coaching szituációk, szupervíziós körök. A konzultációkról videofelvétel készül, amelyek a képzés befejezését követően még 2 hétig visszanézhetőek. A képzés tananyagát elektronikus formában megküldjük. Zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a képzés alatt és utána is. A tanfolyamon való részvételről elektronikus formában a magyar és angol nyelvű, valamint a FAR Tanúsítványt állítunk ki, amellyel coachként dolgozhatsz.

ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzés, oktatóink valós nemzetközi coaching tapasztalattal rendelkeznek.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911

Coaching & Love Academy hallgatói a továbbképzéseken

10% kedvezménnyel vehetnek részt.

felső szegély szív

Mi a képzés célja?

alsó szegély

A tanfolyam célja professzionális segítő szakemberek képzése, akik nyitottan, pozitívan állnak az élethez, és elkötelezettek amellett, hogy a nőket támogassák a nőiesség és anyaság kihívásaiban és egy harmonikus élet megteremtésében.

Amit nyújt a képzés:

felső szegély szív

Milyen témákat érintünk a képzés során?

alsó szegély

A képzés során ezekre a témakörökre nézünk rá önismereti fókusszal és hogy a coaching során, hogy dolgozunk ezekkel a témákkal, milyen eszközöket használunk.

felső szegély szív

A képzés tematikája

alsó szegély
 • Mit jelent a nőiesség és milyen aspektusai vannak?
 • Női minták, példaképek, transzgenerációs hatások
 • A nőiesség kultusza – történelem, vallás, fogyasztói társadalom hatása a női szerepekre, lehetőségekre
 • Egyéni és csoportos munka, megosztó körök

Oktató: dr. Gulácsi Bernadett

 • A női identitás kérdései
 • Szerepek, szerepváltozás, szerepválság
 • Coaching és szupervíziós helyzetek

Oktató: Baczoni-Oláh Dóra

 • Az anyaság szépségei és kihívásai a várandósság alatt, szülés-születésélmény, születést követően, kisgyermekes korban, kamasz gyerekekkel és felnőtt gyerekekkel
 • Anyaság és kiégés, szorongás, egészségügyi problémák összefüggései
 • Életkörök – generativitás
 • Egyéni és csoportos munka, megosztó körök

Oktató: dr. Gulácsi Bernadett

 • Önbizalom, önbecsülés, önértékelés kérdései
 • Nap feladatok, nehézségek, egyenrangúság hiánya
 • Coaching és szupervíziós helyzetek

Oktató: Baczoni-Oláh Dóra

 • A szépség kultusza – elvárások fogságában vagy lázadás, mint jelenség
 • A fiatalság kultusza
 • A nőiség spirituális megközelítésének lehetőségei és csapdái
 • A nőiesség és a TAO – jin és jang energiák és a női egyensúly megteremtése
 • Összefoglalás, a képzés zárása

Oktató: dr. Gulácsi Bernadett

A képzés tematikája, minden hozzá kapcsolódó tananyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, ennek megsértése jogszabályi következményeket von maga után.

felső szegély szív

Az online nőiesség - anyaság - egyensúly coach továbbképzést azoknak ajánljuk, akik:

alsó szegély
felső szegély szív

Minden kérdésedre válaszolunk

alsó szegély

A képzés előfeltétele érettségi bizonyítvány. Coach végzettség nem szükséges, de ajánlott. Amennyiben már elvégeztél egy legalább 100 órás coach képzést, akkor bátran használhatod a továbbképzésen megszerzett tudást a coaching munkád során és dolgozhatsz Nőiesség, Anyaság Coachként. Amennyiben még nincs coach végzettséged, úgy a továbbképzésen megszerzett tudást csak a mindennapokban és más tevékenységedben tudod használni. Természetesen nálunk is el tudod végezni a life és business coach képzést a továbbképzés előtt, azzal párhuzamosan vagy azt követően.

A felnőttképzési törvény 2020. szeptember 1-én megváltozott. Azóta nem akkreditált képzés  vannak, hanem  regisztrált felnőttképzőknek tarthatnak bejelentett képzésként coach képzéseket. Természetesen mi is felnőttképzők vagyunk és minden képzésünk bejelentette, teljesen hivatalosan működik.
A coachingnak nincs külön TEÁOR száma, általában üzletviteli tanácsadás vagy máshova nem sorolható egyéb oktatás szokott a cégbe felvett tevékenységi kör lenni. A szolgáltatás megnevezése ettől függetlenül coaching.

Igen, minden volt hallgatónk 10%-os hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken, illetve kedvezményesen vásárolhatják meg a coaching kiadványainkat és vehetnek részt a mindfulness tréningeken. Jelentkezéskor vagy vásárláskor kérjük add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

Igen, lehet párhuzamosan is végezni a képzéseinket, sokan járnak hozzánk egyszerre több képzésre. Ilyenkor a továbbképzésre már él a 10%-os hallgatói kedvezményed. Kérjük jelentkezéskor add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

A képzés előfeltétele érettségi bizonyítvány. Coach végzettség nem szükséges, de ajánlott. Amennyiben már elvégeztél egy legalább 100 órás coach képzést, akkor bátran használhatod a továbbképzésen megszerzett tudást a coaching munkád során és dolgozhatsz Nőiesség, Anyaság Coachként. Amennyiben még nincs coach végzettséged, úgy a továbbképzésen megszerzett tudást csak a mindennapokban és más tevékenységedben tudod használni. Természetesen nálunk is el tudod végezni a life és business coach képzést a továbbképzés előtt, azzal párhuzamosan vagy azt követően.

A képzésen 80%-os előírt részvételi arány, ezért természetesen belefér 1-2 hiányzás, amit segítünk pótolni, tudjuk, hogy ez életszerű.

A továbbképzések végén nincs vizsga.

Nagyon sok volt hallgatónk van, aki külföldön él és dolgozik coachként a nálunk megszerzett tanúsítvánnyal. Természetesen azért érdemes mindig megnézni a helyi szabályokat.

Egy évben ötször indítunk képzést: februárban, áprilisban, júliusban, októberben és novemberben. Ha nem szeretnél lemaradni az aktuális induló csoportról, jelentkezz be mielőbb.

Minden volt hallgatónk 10% hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken. Jelentkezéskor kérjük add meg a kedvezményes kuponkódod és automatikusan megkapod a kedvezményed, ami nem csak a továbbképzésekre, hanem a coaching kiadványokra és mindfulness tréningekre is vonatkozik.

Ők már elvégezték

felső szegély szív

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A KÉPZÉSRŐL

alsó szegély

A képzés felépítése:

Módszertan

Képzési napok

Kérdés esetén keress minket bátran a hello@coachingandlove.hu e-mail címre írva.

újonnan végzett coachaink
útravaló szeretet üzenet

Résztvevők száma:

maximum 14 fő

A képzés díja:

256 000 Ft

EARLY BIRD AKCIÓ:

195 000 Ft

Akció vége: 2023. szeptember 1.

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk elfogadni!

A jelentkezés véglegesítéséhez a teljes tandíj befizetése vagy 97 500 Ft előleg megfizetés szükséges, ekkor válsz hivatalosan is a hallgatónkká. Amennyiben szeretnéd, az előleg befizetése után fennmaradó tandíjadat a képzés indulása előtt,  2023. október 1-ig is fizetheted. Kérlek a részletfizetési igényedet jelezd regisztrációkor a megjegyzés rovatban.

Jelentkezési és fizetési határidő:

2023. október 1.

A képzésen való részvételt a jelentkezés sorrendjében rögzítjük, a maximális létszám 14 fő, ennél több jelentkezőt nem tudunk fogadni.

felső szegély szív

Oktatók

alsó szegély
Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

diplomás szupervizor, master coach, diplomás közgazdász, diplomás jogász, a Coaching & Love Academy alapítója

Baczoni-Oláh Dóra

Baczoni-Oláh Dóra

dipl. szupervizor, okl. coach, szociális munka Ma, Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista, a Coaching & Love Academy képzési vezetője

Amiért szeretnénk átadni a tudásunk neked

“Nagyon fontos számunkra, hogy minőségi tudással, emberséges és etikus hozzáállással, valamint szeretettel teli segítő szakembereket képezzünk, akik maguk is nyitottak a tanulásra és a fejlődésre. Kiscsoportban, maximum 14 fővel dolgozunk, mert szeretnénk, hogy együttműködő, akár baráti kapcsolatok alakuljanak ki a résztvevők között, és szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy kérdezzen, gyakoroljon a képzés során. Nem célunk minél több segítőt képezni, hogy sokan elvégezzék a tanfolyamunkat, a képzéseket szakmai elhivatottságból tartjuk, ezért osztjuk meg tudásunkat és tapasztalatunkat. Kérlek, hogy csak akkor jelentkezz a képzésre, ha ezekkel te is egyetértesz.”

felső szegély szív

JELENTKEZÉS MENETE ÉS FIZETÉS

alsó szegély

Bankkártyás fizetés esetén

 1. Válassz egyet a bankkártyás fizetési lehetőségek közül.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. Majd átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol kártyával tudsz fizetni.
 4. A számlát e-mailben megküldjük számodra. 
 5. Pár napon belül email-ben elküldjük neked a képzési szerződést, a zárt Facebook csoportunk elérhetőségét, és minden további tudnivalót.

Utalásos fizetés esetén

 1. Válassz egyet az utalásos fizetési lehetőségek közül.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. A díjbekérőt e-mail-ben megküldjük számodra. 
 4. Az utalás beérkezését követően legkésőbb egy munkanapon belül elküldjük Neked a számlát.
 5. Pár napon belül email-ben elküldjük neked a képzési szerződést, a zárt Facebook csoportunk elérhetőségét, és minden további tudnivalót.

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911 

Legyél te is a
dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy
tagja
Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!