Nőiesség – Női lét kutatás

Kedves Kitöltő!

Dr. Gulácsi Bernadett vagyok, a Coaching & Love Academy alapítója, diplomás szupervizor, coach képző tréner, mediátor, közgazdász, jogász. Kutatásom során a NŐIESSÉG – NŐI LÉT aspektusait vizsgálom különböző szempontokból. A kérdőív az adatok megadását követően 15 rövid kifejtős kérdésből áll, de nem kötelező mindegyikre válaszolni.

A kutatásban férfiak is részt vehetnek, sőt, ennek kifejezetten örülünk, de bizonyos kérdésekre csak nőktől tudunk válaszokat befogadni.

A kutatásban való részvétel önkéntes, anonim jellegű. Személyes és beazonosításra alkalmas adatokra nem kérdezünk rá. A kitöltés bármikor megszakítható, ebben az esetben az adatok nem kerülnek felhasználásra. Az adatokat kizárólag a kutatáshoz használjuk fel, kódolt formában. Egyéni kiértékelésre nem kerül sor, kizárólag csoportos szinten értelmezhető eredmények kerülnek elemzésre.

A kérdőív kitöltése végén lehetőséged lesz, hogy a kutatás második felét képező online interjúban való részvételi szándékodat jelezd számunkra. Az interjún való részvétel önkéntes jelleggel zajlik, a kérdőív kitöltésétől független, az adatokat anonimizálva használjuk fel. Az interjú célja, hogy részletesebben megismerjük, hogyan éled meg a nőiességet, milyen tapasztalataid, nehézségeid vannak és mi működik jól, az életedben.
Az interjún való részvétel önkéntes, nem képezi a kérdőív kitöltésének feltételét.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne a kutatással kapcsolatban, vagy úgy érzed, hogy a vizsgálat során szorongás, negatív érzelmek merültek fel Benned, az alábbi email elérhetőségeken keress minket bizalommal:
hello@coachingandlove.hu

Köszönjük, hogy kitöltéseddel segíted és támogatod a munkánkat!
 
dr. Gulácsi Bernadett