Pakurár Gyöngyvér

Pakurár Gyöngyvér

Életérzés mentor, sport coach, Access bars facilitátor, az Életérzés Akadémia megálmodója, és a SZIKRÁK önismereti kártyajáték sorozat alkotója

“Minden Nőben ott rejlik egy élet, ami élni akar benne, csak fel kell fedezni.”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Karrier coaching
  • Mindfulness coaching
  • Sport coaching

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek az oldalamon.

Pakurár Gyöngyvér vagyok, sport- és life coach, pedagógia szakos bölcsész és tanár, emberi erőforrás tanácsadó, access bars facilitátor és testkezelő, 3 felnőtt gyermek édesanyja.
Több mint 30 éve foglalkozom emberekkel. A mögöttem lévő évtizedek szakmai tapasztalatát és tudását összerakva hoztam létre az Életérzés Akadémiát.

Szívügyemmé vált támogatni azokat a Hölgyeket, akik szeretnének 21. századi nővé válni és a túlélés helyett megélni és teremteni szeretnék az életüket.

Milyen a 21. századi Nő?

Lendületes – Innovatív – Célmegvalósító – Elegáns – Ragyogó

Aki a mindennapjait könnyedén, örömmel, ragyogva éli meg. Akinek vannak céljai, képes folyamatosan megújulni, innovatív, nyitott a lehetőségekre, reziliensen kezeli a változásokat. Minden életszerepében és életterületen tud ragyogni.

Minden Nőben ott rejlik egy élet, ami élni akar benne, csak fel kell fedezni.

Benned milyen ez az élet? Mi az, ami meggátol abban, hogy ezt az életed éld?

Szeretnéd kialakítani a saját életérzésed, ahol az életben minden örömmel, könnyedén és ragyogva áramlik feléd?

Erre hívtam életre egy különleges és egyedi eszköz-koktélt az Életérzés Akadémián. Ezeket az eszközöket választhatod együtt, de külön-külön is működnek:

– Coaching folyamatban együtt dolgozunk a céljaidon, elakadásaidon. Eközben felfedezed erőforrásaidat, tágítod a látásmódodat, fejleszted a képességeidet és gyarapítod eszköztárad. A kérdések erejével felfedezzük ki vagy te most, milyen életszerepekben és életterületeken működsz.

– Access eszközökkel megnézzük, mi az az élet, ami élni szeretne benned. Felfedezzük, hogy hol rejtőzködsz ez elől az élet elől, ránézünk a magadról alkotott ítéleteidre, megnézzük, milyen lehetőségek nyílnak a végtelenben.

– Acces bars, facelifting és access testkezelések hozzájárulás a fizikai és a mentális pihenésedhez, hogy energikusabb és ragyogóbb légy, könnyedén engedd el a nézőpontjaid, ítéleteid.

– a saját tervezésű, egyedi SZIKRÁK önismereti kártyajátékom minden tagja támogat abban, hogy saját kezedbe vedd életed irányítását és azt az életet teremtsd és éld meg, amit szeretnél. A kártyákkal játékosan, könnyedén felfedezheted a benned rejlő erőforrásokat és túlléphetsz a félelmeiden, korlátozó hiedelmeiden.

Minden, de minden csak rajtad múlik, nem a körülmények alakítják az életed, hanem Te alakítod a körülményeidet. Mindig van lehetőséged bármit megváltoztatni.

Hogyan lehetne ez még ennél is jobb? Mi más lehetséges?

Szeretettel és hálával fogadlak egy felfedező híváson, ahol ránézünk hogyan lehetek hozzájárulás az életed teremtéséhez.

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Bernadett blog bejegyzései

Pakurár Gyöngyvér blog 1

SZIKRÁK – SZIKRÁZZ

önismereti kártyajáték család a játékos fejlődéséért Voltál már úgy, hogy nem jött a szikra egy beszélgetésben? Érezted már azt, hogy szívesen folytatnál a „mizu”-nál tartalmasabb beszélgetést? Vagy szeretnéd mélyebben megismerni

Elolvasom
Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!