Szkálosi Rita Selina

Szkálosi Rita Selina

boldogságcoach, ThetaHealing-konzulens, TAO Csikung-oktató, közgazdász, kétgyermekes édesanya

“Változni nehéz, de néha ugyanolyannak maradni még annál is nehezebb. Hiszem azt, hogy kis segítség is hatalmas változásokat tud beindítani az életedben. Ha megvan a tiszta szándékod az újra, a hogyan is hamarosan megérkezik hozzád. Csak hozd meg a döntést, bízz magadban és lépj!”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Mindfulness coaching
  • Nőiesség-Anyaság coaching
  • Család és párkapcsolati coaching

Bemutatkozás

Szkálosi Rita Selina vagyok, boldogságcoach, ThetaHealing-konzulens, TAO Csikung-oktató, közgazdász, kétgyermekes édesanya.

Célul tűztem ki magam elé, hogy segítem azokat a nőket, akik elköteleződnek egy boldogabb, harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb élet mellett. Ebben tudok neked támogatást adni személyes konzultációk vagy csoportos foglalkozások keretében.

Azzal a céllal dolgozom a mindennapokban, hogy te is meg tud magad számára teremteni azt a környezetet, amiben jól érzed magad.

Milyen témákban tudok a segítségedre lenni?

– önbizalom, önbecsülés, határhúzás, nemet mondás kérdései;
– párkapcsolati problémák;
– anyasággal, nőiséggel kapcsolatos kérdések;
– egyensúly megteremtése a munka és a magánélet között;
– generációs minták elengedése, gyerekkori lelki sebek oldása;
– munkakörülmények, munkahelyi kapcsolatok javítása, esetleg hivatásváltás;
– vállalkozás indítása;
– hatékonyság, időgazdálkodás, stabilitás megteremtése;
– stresszkezelés.

Kinek tudok segíteni?
– Nőknek, akik tudatosabban szeretnék élni az életüket, és kezükbe szeretnék venni életük irányítását.
– Egyéni és kisvállalkozó nőknek, akik többet szeretnének kihozni a vállalkozásukból, és ezért tenni is hajlandóak. A vállalkozásunk sikere azon múlik, hogy a személyes fejlődésünkben hol állunk. Ha teszünk a személyes fejlődésünkért, a vállalkozásunk is szárnyalni tud.

Fontosnak tartom a lelki és fizikai stressz kezelését is, hiszen amíg folyamatos feszültségben vagyunk, addig nem tudunk kilépni az előnytelen helyzetekből, és nem tudjuk megteremteni magunk számára az ideális állapotot. Erre mind egyéni konzultációk, mind csoportos foglalkozások keretében is van lehetőség.

Kiemelt figyelmet fordítok a saját szakmai és személyes fejlődésemre is, így rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, tanfolyamokon. Célom az, hogy integrálva az így megszerzett tudást és tapasztalatokat egyre jobban tudjam támogatni a fejlődésedet.

Lehetőséget biztosítok online, illetve személyes ülésekre is Budapesten a II. kerületben. Örömmel fogadlak egy INGYENES 30 perces ismerkedő online konzultációra, ahol átbeszéljük röviden a megoldandó problémáidat és a lehetőségeket. Írj vagy hívj, és egyeztessünk időpontot!

Legyen áramlás az életedben a legjobb úton-módon! 🙂

Rita Selina

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Rita blog bejegyzései

Az újrakezdés művészete

Az újrakezdés művészete

Írta: Szkálosi Rita Selina Engedd meg magadnak a változást, az új lehetőségeket a szakítás, válás után! Túl vagy a szakításon, váláson és nem tudod merre tovább? Elvesztetted önmagad, már nem

Elolvasom

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!