csésze laptoppal

15 ok, miért is lehet remek választás számodra egy online coach képzés

Hazánkban még mindig nagyon gyerekcipőben járnak az online képzések, míg külföldön ez a legelterjedtebb formája a tanulásnak és nem utolsó sorban az egyik legköltséghatékonyabb is.

A technika fejlődésével ugyanolyan élményt lehet érni egy online tanfolyammal, mint a személyes képzésekkel, miközben időt és pénzt takaríthatunk meg. Mi már évek óta képzünk online formában coachokat, akik itthon és határainkon túl is sikerrel veszik az akadályokat. Ebben a bejegyzésben megosztom veletek, miért is olyan népszerűek és egyedülállóak online coach épzéseink.

 1. Ugyanazt a képzettséget és tudást tudod megszerezni, mintha minden alkalommal személyesen vennél részt az egész napos képzéseken.
 2. Nem szükséges az utazásra időt és pénzt szánnod, bárhonnan be tudsz csatlakozni a képzésekre, csak internet kell hozzá.
 3. Az online konzultációk videos anyagát bármikor visszanézheted.
 4. A képzés befejezésével már gyakorlott leszel az online coaching tartásában is, vagyis bárhol a világon tudsz coachként dolgozni. Nincsenek többé földrajzi kötöttség a kliensek szerzésében.
 5. A képzés ugyanúgy kiscsoportban történik, ahol jut rád is kellő figyelem.
 6. Az online konzultációk mellett személyes gyakorló napokon is részt tudsz venni.
 7. A gyakorló napokon találkozol az oktatóval és csoporttársaiddal, megismeritek egymást, a coaching szemléletmódját és személyesen is sokat gyakoroltok.
 8. Az online konzultációk interaktívan történnek, te is tudsz kérdezni és bátran elmondhatod a tapasztalataidat és a véleményedet.
 9. Minden témához elektronikus úton megkapod a teljes tananyagot.
 10. Az egyes alkalmakra saját időbeosztásod szerint tudsz készülni a számodra legkényelmes tempóban.
 11. Zárt Facebook csoportban folyamatosan kapcsolatban állsz a csoporttagokkal és az oktatóval, gyorsan választ kapsz a kérdéseidre és megoszthatjátok egymással a tudásotokat.
 12. Inspiráló emberekkel tanulsz együtt és segítséget kapsz a gyakorlások során a saját coaching témáidhoz is.
 13. Az egész képzés egy nagy önismereti utazás. A coaching szemléletmódja segít rávilágítani saját működésedre. Sok coaching szituációban leszel te is kliens, hogy legyen erről is tapasztalatod, ezáltal mélyül az önismereted.
 14. A képzés során segítséget kapsz a coach vállalkozásod beindításához és az énmárkád kialakításához.
 15. Bármikor részt vehetsz kedvezményesen a továbbképzéseken.

KÉPZÉSEINKRŐL részletesebben olvashatsz ide kattintva.

Hozzászólás