Life, ifjúsági és tanulási coach

Jordán-Tóth Andrea

Life, ifjúsági és tanulási coach

“A legtöbb, amit a gyermekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak.”

– Goethe

Elérhetőségek

+36 20 611 0960

jordan.toth.andrea@gmail.com

Szakterületek

  • Life coaching
  • Ifjúsági coaching

Bemutatkozás

Szia, szeretettel üdvözöllek!

Jordán-Tóth Andrea vagyok, három gyermek büszke anyja, tanulási támogató, életútsegítő, és szárnynövesztő.

2020 az én életemet is fenekestül felforgatta. Éppen egy új munkakört kezdtem, amikor a Covid miatt egy elsős és egy második osztályos gyermekkel maradtam otthon. Ez a kihívásokkal teli időszak óriási nyomásként nehezedett rám és egy életközepi válságot eredményezett.

Szerettem volna megtalálni az ösvényt a kiegyensúlyozottabb élet felé, ezért döntöttem úgy, hogy részt veszek egy life coaching tanfolyamon. Válaszokat és megoldásokat kerestem, és a coachinggal olyan eszközöket kaptam, amiről nem is álmodtam. Időközben a coaching szenvedély, szerelem lett.

Hamarosan kiderült, hogy nem csak nekem van szükségem segítségre, hanem az egyik gyermekemnek is, aki tanulási nehézséggel küzd. Szülőként engem is az a vágy vezérel, hogy gyermekeimből kiegyensúlyozott, boldog, sikeres felnőtt váljanak. A tehetetlenség, aggodalom és fájdalom, amit akkor éreztem, amikor a gyermekem nehézségekkel találta szembe magát, arra sarkalt, hogy ne csak tétlenül nézzem, hanem segítséget és megoldást keressek számára. Az olyan ismereteket és eszközöket kerestem, amelyek segítségével hatékonyan tudom támogatni mind a saját gyerekeimet, mind a hasonló kihívásokkal küzdő gyerekeket. Így fedeztem fel az ifjúsági és tanulási coaching erejét.

A gyermekem példája jól mutatja, hogy akadályok ellenére is lehet sikereket elérni. Tanulási nehézsége ellenére az iskolában elért jó eredményei mindannyiunk számára ösztönzően hatnak. Megtanultam, hogy az egyéni támogatás mennyire fontos szerepet játszik abban, hogy a gyerekek a legjobbat hozhassák ki magukból.

Célom, hogy az ifjúsági és tanulási coachinggal minél több gyermek és szülő tapasztalja meg a siker ízét a tanulásban és az élet további kihívásaiban.

Hiszem, hogy minden gyermekben és fiatalban ott rejtőzik a lehetőség, amellyel elérhetik, megvalósíthatják az álmaikat.

Az én küldetésem az, hogy segítsek másoknak felfedezni és kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket.

Ha Te is azt szeretnéd, hogy a gyermeked olyan utat járjon be, amely boldogságot, harmóniát és sikerességet biztosít számára, akkor örömmel vállalom, hogy coachként elkísérjelek benneteket ezen az úton.

Várlak szeretettel benneteket!

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Bernadett blog bejegyzései

Takács Brigitta 1

Jelen vagy?

Írta: Takács Brigitta Mi értelme van az életnek, ha nincs szív és nincsenek érzések? Miért születtünk le és miért pont oda, ahol vagyunk? Mi a feladatunk az életben? Ki az,

Elolvasom
Takács Brigitta 2

Meg kell tanulnunk túlélni a vihart

Írta: Takács Brigitta Mi történik olyankor, amikor nehézségen megyünk keresztül? Választhatunk! Választhatjuk, hogyan éljük meg. Traumaként, ami nehéz érzést hordoz magában és lerombolja az energia szintünket. Azt a “mi is

Elolvasom
Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap november 8

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!