Lendvai Katalin Lenka

Lendvai Katalin Lenka

Aroma Coach & Életküldetés Mentor

“Életed Hősnője vagy! Miért érnéd be egy mellékszereppel?”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching

Bemutatkozás

Köszöntelek. Örülök, hogy megtaláltuk egymást.
Mindketten a tudatosság útját járjuk és boldog vagyok, hogy jobbá kívánod tenni az életedet, mert így az egész Világ jobbá válik általad.

Lendvai Katalin Lenka vagyok.

Szociológus, Okl. Aromaterapeuta, Life & Business Coach, Aroma Coach
4 gyermekes anya.

Küldetésem az, hogy minden nő megélje az önmegvalósítást, megtalálja küldetését, összekapcsolódjon a Női Őserővel, felhozza szabad, önazonos és bátor énjét.

Hallod a hívást. Érzed a FELADATOT. Már régóta sejted, hogy neked is van. Női mivoltod megmutatkozni vágyik és néha már mersz nagyot álmodni. A jelen valóság azonban még egy mókuskerék. Anyaként biztonságra törekszel, a nő benned viszont már szabadságra, kreatív alkotóerejének megélésére ösztökél. Eljutottál odáig, hogy hallgatnál is rá, de a hogyan… az a nagy kérdés.

A női önmegvalósítás hív, de mégis egy mókuskerékben töltöd a napjaidat. Rendelkeznek az időddel, a figyelmeddel, a jelenléteddel. Közben van egy másik, „titkos” életed, amiben a veled önazonos módon létezel, de a kettő között szakadék tátong és fogalmad sincs, hogyan lehet átjutni rajta. Hogyan lehet a két énedet, a biztonságot teremtő, „rendes” és a szabad, spirituális részedet együtt megélni?

A kreatív önkifejezés, a munka, mint alkotó és örömteli tevékenység, amelyben tehetségedet, képességeidet kibontakoztathatod, a küldetés beteljesítése ma már minden nő jogos és megvalósítható álma.
A Mi-NŐ-ség Program azon nőknek szóló 3 hónapos mentor program, akik szeretnének küldetésükbe beleállni, felébreszteni kreatív énjüket és önazonos életet élni. Mindehhez az illóolajok erejét hívják segítségül.
Legkedvesebb eszközöm a segítő beszélgetés kiegészítéseként az érzelmi aromaterápia.
Az illóolajok varázscseppjei csodákra képesek, amikor igaz önvalónkra emlékezni, elfeledett álmokat felszínre hozni és megnyugodni vagy éppen motiválttá válni szeretnénk.
Az illóolajok hatásmechanizmusuknak köszönhetően körbelengik a teret és megszelidülnek általuk heves érzelmek, csitulnak sajgó lélek-sebek.

Amikor átjutottál életed nagy megpróbáltatásokat hordozó Hídján a túloldalra, ahol egy szebb jövő vár, már csak mosolyra húzódik a szád és oktalan derűvel tekintesz előre. A tapasztalat bölcsességgé válik.

Hálás vagyok az Útért, amit bejártam addig, amíg Segítő lehettem.

Most rajtad a sor. Válj azzá, akivé válni szeretnél!
Itt vagyok. Támogatlak.

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Bernadett blog bejegyzései

Takács Brigitta 1

Jelen vagy?

Írta: Takács Brigitta Mi értelme van az életnek, ha nincs szív és nincsenek érzések? Miért születtünk le és miért pont oda, ahol vagyunk? Mi a feladatunk az életben? Ki az,

Elolvasom
Takács Brigitta 2

Meg kell tanulnunk túlélni a vihart

Írta: Takács Brigitta Mi történik olyankor, amikor nehézségen megyünk keresztül? Választhatunk! Választhatjuk, hogyan éljük meg. Traumaként, ami nehéz érzést hordoz magában és lerombolja az energia szintünket. Azt a “mi is

Elolvasom
Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap november 8

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!