Magyari Tünde

Magyari Tünde

coach, önismereti csoportvezető, női segítő, vállalkozó, közgazdász

“Az egyik legfontosabb dolog amit önmagunkért tehetünk az, hogy megtanulunk szeretettel és elfogadással kapcsolódni önmagunkhoz. Ez az alapja annak, hogy kibontakoztassuk mindazt, ami bennünk van és közben otthon érezzük magunkat önmagunkban, az életünkben. Kezdd magaddal!”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Mindfulness coaching

Bemutatkozás

Coachként, életük minden területén önazonosan megmutakozni és kiteljesedni vágyó nőket támogatok önismereti és coaching folyamatokkal, gyakorlatias eszköztárral a mindennapi mentális, érzelmi és szellemi kihívások kezeléséhez, tudatszint emelő szemlélet átadásával. Az embert, a nőt teljességében látom és az önfeláldozó, önkorlátozó, bizonytalan létezésből egy magabiztos, bölcs, bátor, érett, integrált és autonóm női minőség felé kísérem. Megközelítésemben a teljes folyamat alapja a szeretetteljes, támogató kapcsolódás önmagunkhoz. Ezért a Kezdd magaddal szlogen.

Többször találkozom a kérdéssel, hogy a sok-sok éve működtetett professzionális kozmetikum forgalmazói vállalkozásom mellett, mi motivált és mi adta az erőt ahhoz, hogy a női segítői pályán elinduljak?

Ez a hívás legalább 10 éve az életem része és először akkor jelent meg bennem, amikor a vállalkozásom indítása kapcsán elkezdtem üzleti majd önfejlesztő könyveket olvasni és képzésekre járni. Mindig vágytam a pénzügyi és időbeli függetlenségre, ezért szerettem volna egy saját vállalkozást. Teljesen nulláról kellett kezdenem, nem igazán volt olyan vállalkozó a környezetemben, akit modellezhettem volna, ezért fordultam a könyvekhez és a képzésekhez. Az eredeti szakmám közgazdász, alkalmazotti szemlélettel kezdtem a vállalkozást tele bizonytalansággal, félelmekkel és sok-sok hiányossággal. Nagyon gyorsan szembesültem azzal, hogy változtatnom kell ahhoz, hogy a vállalkozásból ki tudjam hozni azt ami benne van, hogy ne én legyek a gyenge láncszem. Ez meg is történt, hosszú folyamat volt és még mindig tart <~WRD0000.jpg>

Annyira élveztem ezt az önfejlesztési folyamatot és a teljesen új valóságot, amit megnyitott előttem, hogy eldöntöttem ezt egyszer át fogom adni másoknak is. Át fogom adni azt, hogy nagyon nem mindegy milyen szemlélettel élem az életem, hogy lehet a kishitű, bizonytalanságból is olyan magabiztosságra szert tenni, hogy egy nemzetközi szőrtelenítő konferenciát egyedül megszervezzek, hogy lehet a félelmekkel mit kezdeni, hogy meg lehet tanulni színpadon beszélni, hogy fel lehet állni a kudarcokból.

A vállalkozás, volt az első momentum, amikor megfogalmazódott bennem, hogy magammal kell kezdenem a vállalkozás felépítését.

Később, ugyanezt a leckét tanultam meg, miután tönkrement a házasságom és egy párkapcsolati coach képzésre elmentem, hogy megértsem, mi történt és hogyan lehetett volna másképp. Rájöttem, hogy a párkapcsolatunk annyira lehet rendben, amennyire mi rendben vagyunk. Hogy megértés, érzelmi biztonság, mély őszinte, támogató kapcsolódás, intimitás, önfelvállalás, akkor tud létrejönni, amikor a két fél ilyen szempontból rendben van. Amíg önmagunkkal nem tudunk rendben, békében, éretten lenni, a kapcsolatunk is ezt fogja tükrözni. Szóval ismét, érdemes magammal kezdeni és persze a társamnak magával, hogy együtt egy egyre tisztább és mélyebb kapcsolatban éljünk.

A két kamasz gyermekem nevelése is ezt tanítja épp nekem. Amit én képviselek, ahogyan én élek, amit én a gyermekeimmel való kapcsolatomra rávetítek, amit nem tudatosan működtetek, az mind megjelenik a viszonyunkban. Minden kapcsolat tanít, ha készen állsz rá. Tanulok tudatosabb lenni, mintáimat felismerni, elfogadó de közben határozott lenni, ne önfeláldozó, de közben támogató lenni és sorolhatnám. A lényeg…tanulom és fejlesztem magam, a működésem, a tudatosságom…magammal érdemes kezdnem.

Ugyanez vonatkozik a segítői tevékenységemre és a kliensekkel való kapcsolatra. Fontos, hogy tisztán tudjam tartani magam, hogy a saját érintettségem, múltam, sérelmeim, félelmeim ne vetítsem a folyamatba.

A Kezdd magaddal a jelmondatommá vált és az évek alatt egyre erősebben éreztem a hívást, hogy mindazt amit az utam során megtanultam, átadjam a hozzám hasonló nőknek, akik érzik a hívást a többre, egy jobb, valódi értékekre épülő életre, mélyebb és tisztább kapcsolatokra, jelentőségteljes munkára, örömteli mindennapokra, kiteljesedett nőiségre.

A több mint 10 éves önmunka, a számtalan itthoni és külföldi képzés eredménye a Kezdd magaddal szemlélet, folyamatok és programok, amely magába foglal különböző coaching módszereket, pozitív pszichológia modelleket, ötvöz keleti és a nyugati tanításokat és folyamatosan bővül.

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Bernadett blog bejegyzései

Pakurár Gyöngyvér blog 1

SZIKRÁK – SZIKRÁZZ

önismereti kártyajáték család a játékos fejlődéséért Voltál már úgy, hogy nem jött a szikra egy beszélgetésben? Érezted már azt, hogy szívesen folytatnál a „mizu”-nál tartalmasabb beszélgetést? Vagy szeretnéd mélyebben megismerni

Elolvasom
Az újrakezdés művészete

Az újrakezdés művészete

Írta: Szkálosi Rita Selina Engedd meg magadnak a változást, az új lehetőségeket a szakítás, válás után! Túl vagy a szakításon, váláson és nem tudod merre tovább? Elvesztetted önmagad, már nem

Elolvasom
Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!