Takács Brigitta

Takács Brigitta

Életmenedzsment Coach Mentor

“Amikor minden bizonytalannak tűnik, akkor igazából bármi lehetséges!”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Család és párkapcsolati coaching

Bemutatkozás

Elakadtál és nem tudod, merre indulj tovább? Nincs, aki tartsa a teret neked a gondolataidhoz? Mi kell ahhoz, hogy olyan életet élj, amit valóban szeretnél?

Egyre inkább azt érzem, hogy ha megengedésben vagyunk és hagyjuk magunkat a Flow-ban áramolni, úgy alakul az életünk, ahogy számunkra a legjobb. Helyzetek, emberek kerülnek teljesen véletlenül az életünkbe, ezáltal jelezve azt, hogy jó úton járunk. Ott vagyunk, ahol lennünk kell, pont akkor és pont ott.

Engedd meg, hogy röviden bemutatkozzak.

Takács Brigitta vagyok, eredeti végzettségemet tekintve Környezetmérnök. Ezek után rögtön felmerülhet benned a kérdés, hogyan is kerültem erre a pályára. Mindig is foglalkoztattak az emberi kapcsolatok, az elakadások megoldásai, a krízishelyzetből való felállás. Érzem, hogy amit életnek nevezünk, több annál mint amit gondolunk róla. Éppen ezért beleálltam az életfeladatomba, és elszántan hiszem azt, hogy hozzájárulás lehetek azok számára, akik változtatni akarnak az életükön.

Bátran mondhatom, hogy egy jó 15 éve gyökeresen megváltozott az életem: a mozgás és az egészséges életmód, a tudatosság, az önfejlesztés és az önismeret szerelmese lettem. Lelkesít, hogy tanácsokkal segíthetem az embereket.

Mindezek hatására kezdtem el az önismerettel foglalkozni. Először a Coaching & Love Academy által szervezett Self-Coaching tanfolyamot végeztem el, majd megismerkedtem az Életmenedzsment Coaching módszertani képzéssel (Frankó Évi, ThetaHealing Mester Instruktor, Életmenedzsment módszertan alapító módszere).

Hiszen nincs olyan ember, akinek tökéletes lenne az élete. Mindenki vágyik értő figyelemre és meghallgatásra, vannak akiknek tanácsra van szükségük másoktól, és vannak, akiknek elég, ha elmondhatják, hogy hol akadtak el. Ugyanakkor valódi változást csak akkor tudnak elérni az emberek, ha megvan hozzá a megfelelő tér.
Ezt az energetikai teret tartom én a Coaching alkalmak során, és közben megmutatom neked, hogyan állj bele a saját erődbe!

Nézzük meg, melyik életterületeden van elakadás, engedd el a trauma- drámát és kezdj végre valóban élni!

Bármire képes vagy, ha hajlandó vagy tenni érte!

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Brigi blog bejegyzései

Takács Brigitta 1

Jelen vagy?

Írta: Takács Brigitta Mi értelme van az életnek, ha nincs szív és nincsenek érzések? Miért születtünk le és miért pont oda, ahol vagyunk? Mi a feladatunk az életben? Ki az,

Elolvasom
Takács Brigitta 2

Meg kell tanulnunk túlélni a vihart

Írta: Takács Brigitta Mi történik olyankor, amikor nehézségen megyünk keresztül? Választhatunk! Választhatjuk, hogyan éljük meg. Traumaként, ami nehéz érzést hordoz magában és lerombolja az energia szintünket. Azt a “mi is

Elolvasom
Takács Brigitta 3

Hétfő reggel

Írta: Takács Brigitta Hétfő reggel minden olyan vontatott… Felébredsz, és csak ennyit mondasz magadban: „Jaj, ne! Már megint?!” Megint hétfő van. Kezdődik minden elölről… Nekem is elő-előjönnek ilyen gondolatok néha,

Elolvasom
Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!