Szegedi Erika

Szegedi Erika

Szegedi Erika

Szegedi Erika

Önismereti és kommunikációs tréner, life és business coach, családmentor

“Hiszem, hogy szeretetre, boldogságra születtünk. Együtt könnyebb, fogjuk meg egymás kezét!”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Ifjúsági coaching
  • Karrier coaching
  • Nőiesség-Anyaság coaching
  • Család és párkapcsolati coaching

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek!

Örülök az érdeklődésednek, szeretnék bemutatkozni neked.
Szegedi Erikának hívnak, tréner, coach, családmentor, és mindenekelőtt egy olyan ember vagyok, akinek a szeretet a vezér elve az életben, nagy elhivatottsággal dolgozik és szereti az „élet ízét”.

Védőnő és humán menedzser diplomám megszerzése után úgy éreztem, van egy olyan része a személyiségemnek, amit nem használok. Nagyon szeretek az emberekhez kapcsolódni, ez az erősségem, ezért lettem tréner, majd coach.

Küldetésemnek érzem, hogy legjobb önmagukat megmutassam az embereknek, azt, hogyan tudnak önazonos, szeretettel teli, boldog életet élni.

Azt gondolom, azért lehetek hiteles segítőd, mert sok tapasztalatot átégetett rajtam az élet, amire ide értem. Túl a jó kislányságon, megfelelésen, váláson, munkanélküliségen, haláleseteken, útkeresésen, hosszú önismereti munkán ma már hálás vagyok az életemért!

Amiben igazán a SEGÍTSÉGEDRE LEHETEK, ha megtisztelsz a bizalmaddal:

o Önismeret, önszeretet, önértékelés
o Elakadás, célok kijelölése
o Önmagunk felvállalása, határaink megtartása, nemet mondás
o Kommunikációs nehézségek (asszertív, erőszakmentes stb.)
o Életközepi válság, útkeresés
o Párkapcsolat kihívásai
o Női létünk kérdései, nőiesség, anyaság
o Szülőség, gyermeknevelés

Több mint 30 éve végzek gyermekeket és felnőtteket segítő munkát. 5 éve már saját vállalkozásom keretében támogatom a hozzám fordulókat, egyéni coachingok formájában. Valamint tartok tréningeket magánemberek, cégek számára egyaránt, és női önismereti, elvonulós hétvégéket. Trénere vagyok a „Beszélj úgy, hogy érdekelje” szülő- gyermek kommunikációs tréningnek.

Kiemelt területem a kommunikáció, az önismeret és az egészség. Nagy tapasztalattal rendelkezem a családok támogatása, ezen belül a nők és a gyermekek, valamint a párkapcsolat segítése terén. Mindezek azért fontosak számomra, mert szeretnék minél több harmonikusan működő családot, amit örömteli egyének alkotnak.

17 éve önkéntesen segítek egy alapítványban, ahol nagyon sokat tanulok a szeretet erejéről és a hitről. Tanítóm mondása: „Mindent jóvá lehet tenni” nagy erőt ad az életemben.

Az emberek szeretete lelkesít a munkámban, és az, amikor tudok segíteni azoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám. Sikereimet szeretetteljes emberi kapcsolódásokban mérem. Szerencsés ember vagyok, mert úgy érzem, a helyemen vagyok a hivatásomban.

Hiszek a szeretet, a nyílt, őszinte kommunikáció, a kedvesség és a mosoly erejében. Emberként, nőként, párként, két gyermekes anyaként ezek mentén igyekszem élni az életem.

Az önmagad felé vezető úton bizalommal, elfogadással és tisztelettel kísérlek, ha engem választasz segítődül.
Hogy tudunk e ilyen módon kapcsolódni, ezt egy INGYENES előzetes konzultáción van lehetőségünk eldönteni. Keress bátran!
Személyesen Debrecenben, illetve online formában is tudunk együtt dolgozni.

Kívánom neked, hogy megtaláld az utadat, ami elhív, ami boldoggá tesz!
Ami felé a legjobb úton haladsz, hiszen már itt vagy! 

Várlak szeretettel: 

Erika

Ajánlások