Mantrákkal a belső egyensúlyért

Erősítsd magad mantrákkal! /Figyeld, mit mondasz magadnak!

Kíváncsi vagy rá, hogyan erősítheted meg a hitedet újra meg újra, amivel úgy érzed, fogytán az energiád? A mantrák varázslatos erejével fokozhatod az énerődet, az önszeretedet és helyrebillentheted a belső egyensúlyodat.

Szepes Mária szerint „a mantra olyan varázsszó, olyan varázsige, amely köt és old, ezért rendszeres ismételgetésükkel szebbé tehetjük, szebbé varázsolhatjuk az életünket.”

A mantrák megtanítanak arra, hogy ne rohanj folyton, és megerősítenek abban, hogy a lelassulásban találhatsz magadra időt. Segítenek a hála gyakorlásában, amelynek megélésével emelheted a rezgésszintedet, és akinek magas a rezgésszintje, arról messziről sugárzik, hogy rendben van magával. Fontos tudni, hogy különböző tudatállapotainkban és érzéstartományokban más-más frekvencián rezgünk.

Míg az öröm, a hála és a szeretet feltölt, addig az aggodalom, a szomorúság, a harag rendkívül energiaigényes érzések. Minél magasabb a rezgésszinted, annál ellenállóbb leszel a fizikai, érzelmi és mentális kihívásokkal szemben. Ahhoz, hogy megéld a hálát, önmagad elfogadását érdemes fejlesztened. Ebben lesznek segítségedre a Mindfulness Mantra kártyák szeretettel teli, rövid üzenetei, melyekkel jobban megélheted a harmóniát, az elfogadást és a hálát az életedben.

Figyelj, mit mondasz magadnak! Mágikus megerősítések

A kártyákon mantrákat találsz, amelyek olyan megerősítő mondatok, melyekkel támogatást adhatsz magadnak. Sokszor ezeket kívülről, másoktól várjuk, pedig minden rendelkezésünkre áll, hogy kedvezően befolyásoljuk a gondolkodásunkat, a hozzáállásunkat. Ehhez csupán az kell, hogy pozitív párbeszédet folytass magaddal. Eleinte akár azt is érdemes megfigyelned és naplóznod, naponta hányszor teszel magadra negatív megjegyzéseket. Hogy ezt mások nem hallják? Ettől még elkezdenek dolgozni benned, és rombolják az önértékelésedet, a magadba vetett hited. Úgy erősítheted a szövetséget önmagaddal, a céljaiddal, az álmaiddal, ha különböző tudatfejlesztő módszerrel is formálod a kapcsolatot. Ilyenek a pozitív megerősítések vagy mantrák, a meditáció, vagy éppen a jóga is.

Kártyákkal a változásért

De hogyan segíthetnek a kártyák abban, hogy felturbózd az önbizalmad?

A Mindfulness Mantra kártyák pdf formátumban érkeznek meg hozzád. Nyomtasd ki őket vastag papírra, színes formátumban és vágd fel a lapokat. Gondold át, mi az a téma most az életedben, amihez támogatást, megerősítést szeretnél, majd keverd meg a kártyákat.

Használhatod úgy is őket, hogy tudatosan húzol egy számodra abban a pillanatban fontos gondolatot, de anélkül is választhatsz, hogy látnád a mantra szövegét. A kártyacsomag lapjait ajándékba is adhatod, ha pedig segítő területen dolgozol, használhatod a klienseiddel való munkában őket.

Mindig hagyj időt arra, hogy a kártya üzenete hasson rád. Olvasd el a mantrát és meditálj vele. Hunyd be a szemed, vegyél néhány mély levegőt és engedd, hogy a megerősítő mondat rezgése átjárjon, így válhat ösztönző segítőddé a mindennapokban.

Itt rendelheted meg az 50 nyomtatható kártyából álló csomagot: https://coachingandlove.hu/kiadvanyok/mindfulness-mantra-kartyak/