Minőségi énidő

Szívből jövő önismeret – Fejleszd magad self-coachinggal!

Mi már tudjuk, mi kell ahhoz, hogy lelkileg fittebben vágj neki a tavasznak. Az Online önismereti tanfolyam százoldalnyi tudásanyaga segít abban, hogy lebontsd a gátakat, amelyek a sikereid útjában állhatnak.

Fogadjunk, hogy még él benned az az időszak, amikor nem az volt a cél, hogy a hatásos posztok miatt tökéletesen megkomponált képekbe sűrítsd az élményeidet. Egyszerűen csak szívtad magadba a világot és beleborzongtál a felfedezésekbe. Amikor úgy állt össze a pillanat, hogy megélted a maga teljességében és úgy érezted, máris gazdagabb lettél egy élménnyel. Ilyen gyermeki rácsodálkozással érkeznek meg a felismeréseink is, amikor rágyúrunk az önismeretünkre. Csakhogy ezúttal nem az izmainkat tréningezzük, hanem a lelki állóképességünket, az önképünket vagy éppen a kommunikációnkat.

Élettel teli egyéni munka
Az Online önismereti tanfolyam munkafüzete úgy kalauzol végig a négy nagy területen, hogy közben garantáltan izgalmas kalandra csábít, amelynek a főszereplője Te vagy.
Lehet, hogy már egy ideje gondolkozol azon, hogy jó lenne tágabb összefüggésekből is ránézni egy elakadásodra, vagy keresed az eszközöket és a segítőket a személyes fejlődésedhez. Minden az önismerettel kezdődik. Ahhoz, hogy egyre jobban vedd az akadályokat, folyamatosan dolgoznod kell magadon.

Az Online önismereti tanfolyam munkafüzetében inspiráló feladatok várnak négy különböző területről: önbizalom és önismeret, életútelemzés, célkitűzés és akcióterv, valamint a kommunikáció témáiban.

A gyakorlatok segítségével most te válhatsz a saját segítőddé! A munkafüzet kitöltése közben úgy érzed majd magad, mintha coaching ülésen lennél, miközben gyakorolhatod az elfogadást önmagaddal és a válaszaiddal szemben. Ebben a self-coaching folyamatban azzal foglalkozol majd, hogy jobban megértsd a helyzeted, felold a blokkjaidat, felismerd céljaid és megtaláld a hozzájuk vezető utat. Bebizonyítjuk neked, hogy az egyéni munka is lehet annyira élettel és önszeretettel teli, akár egy olyan folyamat, amikor egy profi segítő kísér a fejlődésben.

Legyél önmagad coacha!
A hétköznapok kihívásaiban gyakran szétforgácsoljuk az energiánkat, aminek feloldásában sokat segíthet a tudatos önismereti munka, amellyel hatásos megküzdési stratégiákat sajátíthatsz el. De nem ez az egyetlen varázsereje, hiszen könnyedebbé is válhatsz, valamint megerősítheted az önszeretetet, aminél jobb csodaszer aligha akad az álmok eléréséhez.

Az Online önismereti tanfolyam abban is segít, hogy beépítsd a minőségi énidőt a mindennapjaidba, amelyben kapcsolódhatsz önmagadhoz és munkálkodhatsz a céljaidon. A feladatok átgondolása és kitöltése időt igényel, de biztosan ez lesz a legjobb befektetésed ahhoz, hogy a tudatosság útjára lépj. Emellett rengeteg módszerrel ismerkedhetsz meg, mint például a neurolingvisztikus programozás (NLP), a tranzakció-elemzés (TA), a rajzelemzés, az Erőszakmentes Kommunikáció (EMK) és más szeretettel teli feladatok. A munkafüzet gyakorlatai is legalább ennyire színesek: segítenek például az önbizalom erősítésben, az erősségek feltárásában, a jobb időbeosztásban, a meditáció vagy a tiszta kommunikáció elsajátításában, az érzelmi intelligencia fejlesztésében és a stresszoldásban. Ráadásul mindezt olyan sorrenden dolgozhatod fel, ahogyan csak akarod.

10 ok, amiért megéri belevágnod az Online önismereti tanfolyamba:

  1. Mert a személyes coaching díjának töredékéért dolgozhatsz az élettémáidon.
  2. Az otthonod kényelmében végezheted el, ezzel időt és költséget takaríthatsz meg.
  3. A saját időbeosztásod szerint haladhadsz, a tanfolyam befejezésének nincs kötelező határideje.
  4. Minden fejezet végén egy Összefoglaló önismereti kérdőívet találsz, amelyben összesítheted az önmagadról tanultakat, a felismeréseidet, tapasztalataidat.
  5. Betekintést nyerhetsz a coachok eszköztárába és módszereibe.
  6. Letisztulnak a kapcsolataid, ügyesebben kommunikálhatsz.
  7. Akcióterveket dolgozhatsz ki a céljaidhoz.
  8. A minőségi énidő által pozitív energiával töltődhetsz.
  9. Úgy érezheted, mégsem vagy egyedül, ugyanis csatlakozhatsz zárt Facebook csoportunkhoz.
  10. Ha mind az 4 anyagot elvégezted, akkor az Összegző kérdőív kitöltése után ajándékod egy névre szóló, elektronikus úton megküldött Tanúsítvány.

Kattints ide és jelentkezz most kedvezményesen az Online önismereti tanfolyamunkra!
https://coachingandlove.hu/kepzesek/online-onismereti-tanfolyam/