dr. Gulácsi Bernadett

Kinek ajánlom a coach képzéseimet és kinek nem?

A hatodik évfolyam végez a Coach képzésemen most júniusban és rengeteg egyéni tanítványom van a világ minden tájáról. Bár mindenki kicsit máshonnan jön, más a szakmai háttere és a belső motivációja, de sok közös tulajdonság van bennük, amitől igazán nekik való ez a fajta segítő képzés.

[smartslider3 slider=”4″]

Természetesen az egyéni önismereti úton mindenki máshol tart, van aki már több mint tíz éve foglalkozik saját maga és a világ működésének tudatosabb megismerésével és van, aki olvas, előadásokat hallgat pl. pszichológiai, vagy motivációs témakörben. Egyesek már részt vettek coachingon, terápián, családállításon, theta-healingen, voltak kineziológusnál, vagy más segítő területen van tapasztalatuk. És természetesen vannak, akik már maguk is hasonló területen dolgoznak.

Mégis számtalan közös dolog van azokban a csodás emberekben, akik eljönnek a Coach képzéseimre vagy Coach Továbbképzésre.
  1. segítő szándék mások iránt fiatal koruk óta bennük van.
  2. Érzékenyek, empatikusak.
  3. Érdekli őket az önismeret, saját maguk és mások működése.
  4. Egyre inkább tudatosan élik a mindennapjaikat.
  5. Szívesen tanulnak, fejlődnek.
  6. Kedvesek, nyitottak, érdeklődőek az újdonság iránt.
  7. Szeretnek és tudnak másokat meghallgatni.
  8. Jó velük beszélgetni, mások szívesen osztják meg az érzéseiket, gondolataikat velük.
  9. Sokan gondolkodtak azon, hogy pszichológiát tanuljanak vagy el is mentek ebbe az irányba.
  10. Hívást éreznek a coaching iránt (függetlenül attól, hogy majd szeretnének-e coachként dolgozni).
  11. Szeretetteljesek.

Ha Rád is több terület jellemző ezek közül, akkor a Life és Business Coach képzésem vagy a Coach Továbbképzésem mindenképp Neked való! 🙂

Vannak azonban olyanok, akiknek más a motivációja és a szemléletmódja önmgaukról és az emerekről. Természetesen ők is nagyszerűek, de mégsem ajánlanám nekik a részvételt egy coach képzésen.
  1. Aki csak tanácsot szeretne adni és megmondani a “tutit” – ugyanis a coachingban nem mi mondjuk, hogy mit tegyen a kliensünk, hanem segítünk neki megtalálni a saját útját és belső erőforrásait.
  2. Akit bosszant mások érzése, elakadása, tehetetlensége – mivel a coaching során érzésekkel dolgozunk és kedvesen, türelmesen, szeretetteljesen segítünk az elakadások feloldásában.
  3. Aki nem tud hallgatni, figyelni – bizony az alapvető a coachingban, enélkül nem is működik a folyamat.
  4. Aki úgy gondolja, hogy ő már tökéletes és nem szeret változni – a coach képzésen óhatatlanul önmagadon is dolgozol, gyakorolsz és leszel te is kliens, ez pedig mindenképp új felismeréséket és megértéseket hoz.
  5. Aki szerint az önismeret felesleges – a coaching során perspektívaváltással és tudatosítással foglalkozunk és rengeteg önismereti hozadéka van ennek a kliensünk számára és sokszor önmagunknak is.

Többnyire őket kevésbé vonzza a segítő szakma, de ha mégis így lenne, akkor először egy személyes coaching folyamatot ajánlok nekik. 🙂

A Coach képzéseimet ide kattintva érheted el:
NYÁRI INTENZÍV COACH KÉPZÉS
LIFE ÉS BUSINESS COACH KÉPZÉS
EGYÉNI ONLINE COACH KÉPZÉS
COACH TOVÁBBKÉPZÉS
ONLINE SELF-COACHING TANFOLYAM


VÉLEMÉNYEK A COACH KÉPZÉSEIMRŐL:

Online Egyéni Coach képzésre jártam Dettihez. A képzés hatékony, összeszedett, egyértelmü, átlátható és érthetö volt. Önbizalmat adott, megerösített a hivatásomban és kaptam egy papírt, hogy coach lehetek. 🙂    Mindenképpen ajánlanám másoknak is, kényelmes otthonról tanulni.    
Detti tudatos, megértö, beleérzö, felkészült és engem is jól felkészített a coaching munkára.    
Azt üzenem az embereknek, hogy a tudatosság és az önismeret nem csak coachoknak kell, hanem mindenkinek!”

Gyulai Orsolya, Conscious Business Coach

Coach Képzésre jártam Dettihez, amely során rájöttem, hogy jó az az irány, amit elgondoltam, és kitartóbb lettem. Remek az önfejlesztéshez, már ajánlottam másoknak is. Detti kedves, okos, következetes, betartja az előírtakat, szabálykövető. 🙂 Köszönöm, hogy ismerhetlek!”

Blazsek Mónika Coach/Thetahealing instruktor

Coach képzésre jártam Dettihez, amelyet gondolatébresztőnek, hasznosnak találtam jól felépített modulok támogatásával. A képzés mélyítette önismeretem és segítette önreflexióm. Mindenképpen ajánlom annak, aki szeretne mélyebben foglalkozni saját fejlődésével és coach szemlélettel működni az élet bármely területén. Ha valaki eljut odáig, hogy felismerje az önismeret fontosságát, akkor mindenképpen javaslom, hogy ennek mélyítését tudatosan és biztonságos kereteken belül tegye! Erre számomra nagyon alkalmasnak bizonyult a képzés. Ajánlom másoknak is. 🙂    
Számomra Detti működése harmóniát és a szakmaiságot ötvözi. Nyugodt, kiegyensúlyozott stílusa biztonságot és lehetőséget ad a fejlődésre.     
Amit még szívesen megosztanék a képzésről, az a hálám. :)”

Horváth-Tóth Boglárka, Tréner, Coach

Rendkívül gyakorlatiasnak, izgalmasnak tartottam az Online Egyéni Coach képzést, amelyre jártam Dettihez. Nem csak a szakmai fejlődést segítette, hanem önmagam ismeretében is mélyebbre merülhettem. A tanfolyam logikusan felépített, az órák, tananyagok könnyen érthetőek, átláthatóak voltak.     
A képzés azt adta nekem, hogy jobban megismertem önmagamat és megvalósíthattam az álmomat. Coach lettem. 🙂 
Kaptam segítséget az indulás technikai részéhez is. Detti tényleg mindenre gondol, mindenben segít. Minden segítőszakmában dolgozónak hasznos lenne ezt a fajta figyelmet, kommunikációt megtanulni. 
Detti szeretettel oktat. Még skype-on keresztül is érződött ez. 🙂 Figyelmes. A kereteket tartja. Jól lehet vele együtt dolgozni, fejlődni mellette. Élettel teli, energikus kisugárzása van. Így az órák is megtelnek élettel.    
Másoknak azt javaslom, találják meg azt az önfejlesztést segítő módszert, aminek a segítségélvel a legjobban megismerik önmagukat, a leginkább ki tudnak teljesedni.”    

Nyúlné Terpó Edit, Személyiségfejlesztő Coach

Egyéni Online Coach Képzésre jártam Dettihez. A képzés teljes körű, alaposan felépített és nagyon célirányos képzés. Önbizalmat adott és jó érzéssel töltött el, hogy tudok segíteni más embereknek. Megismertem egy teljesen más szemléletet. Hasznos volt számomra.    
Másoknak is ajánlanám, mert sok tapasztalatot szereztem a gyakorlati résznél. Az elméleti tudás elsajátításával pedig mélyebbre jutottam az emberek megismerésében.
Detti hozzáállása, segítő készsége mintaértékű. Nagyszerű ember, aki a szakmájában a legjobb. Mindemellett édesanya is, mint én. Így könnyű volt megértenünk egymás helyzetét. Nagyon örülök, hogy őt választottam. A legjobb döntés volt. Hálásan köszönök minden segítséget, támogatást, tanácsot. A négy hónap alatt sokat változtam. Ez Dettinek és az általa kialakított képzésnek is köszönhető. Kár, hogy vége. 
Másoknak is ajánlom a programot, ha kicsit is úgy érzik elakadtak vagy tanácstalanok a jövőt illetően.”

Varga-Herbszt Mária, Personal Development Coach

Coach Továbbképzésen vettem részt és nagyon elégedett voltam vele. Hasznos, praktikus, azonnal alkalmazható eszközöket adott át, ismételtem és bővítettem az eszköztáramat. A képzés nagyon jól felépített és gyakorlatias, Detti és a többi tanár próbálta átadni a lehető legtöbb tudást nekünk.
Dettinek nagyon pozitív, nyugodt és kiegyensúlyozott személyisége van és jól át tudja adni a tudását. Én mindenkinek javaslom, hogy foglalkozzon önmagával. Az Online Self-Coaching Tanfolyam is kiváló erre!”

Rajki Csilla, Coach, Mediátor, Nyelvtár

Hozzászólás